torstai 12. helmikuuta 2015

Huuto hiljaisuudesta

Pitkän aikaa on kulunut viimeisimmästä kirjoituksesta, yritän nyt vähän hyvitellä sitä kuvilla :)

Pari päivää ennen joulua saatiin hoitolaisiksi Kerttusen veli sekä tämän laumakaveri eli pojat Lilo ja Stich. Pojat olivat hurmaavia, kuvia vain tuli otettua valitettavan vähän.


Hoitopojat <3
Kerttu ja sen Veli (c) Hanna Laukkanen


Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä, saatiin tänne maalle kavereita seuraksi ja oli aivan huisin hauskaa! Pelailtiin, saunottiin, lauleltiin ja tehtiin hyvää ruokaa. Kaveri tutustutti meidät ihan uuteen ulottuvuuteen, kotitekoiseen rullaan! Eli pitsapohja, jota käytetään uunissa, laitetaan juustoa, otetaan pois ja täytetään millä ikinä mieliikin. Rullalle ja ääntä kohti, nam :)

tähtisadetikuilla saa jännää aikaan (c) Hanna Laukkanen

Viikko sitten kävin myöskin kaverin kanssa ostoksilla, nimittäin siemenostoksilla! Kyllä, minusta tulee tässä kevään aikana vielä hyvä viherpiipertäjä kunhan saan nuo siemenet itämään ja yöpakkasten mentyä myöskin kyhättyä itselleni kasvihuoneen tapaisen tuonne puuliiterin nurkkaan. Mies jopa lupasin rakentaa minulle jonkinlaiset kasvulaatikot, joihin saan laitettua noita kasvamaan. Kunnianhimoisesti rohmusin useanlaisia siemeniä, saas nähdä mitä niistä saa sadoksi asti. Ehdottomasti mielenkiintoisin on nimensä puolesta jättisipuli eli Allium Cepa eli Kepa sipuli!! Ne voivat kasvaa jopa 4kg painoisiksi eli Kerttuakin isommiksi :D


Liekkö jotain keväthullutusta tai jotain, mutta tein tänään myös elämäni ensimmäiset juustokakut. Tällä hetkellä ovat vielä hyytymässä jääkaapissa, mutta huomenna tai viimeistään lauantaina olisi tarkoitus niitä maistaa ja todeta, että en varmaan tuu koskaan enää tekemään moisia :D Ystävänpäivän kunniaksi ovat vielä herttaisissa sydän-vuoissa.






Loppuun vielä lista meidän tammi-helmikuun lintulaudan vieraista:
- sinitiainen
-talitiainen
- kuusitiainen
-hömötiainen
-närhi
- harakka
- mustarastas(naaras)
- harmaapäätikka
- käpytikka
- keltasirkku
-punatulkku
- puukiipijä(ei laudalla vaan läheisessä koivussa)
- töyhtötiainen
-taviokuurna

Kuvia tulee kunhan mies saa ne aikaiseksi muokata kameralta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti